Startpakke fra Royal Canin – så kan du trygt udvide familien

Kom i gang med Royal Canin i dag, se om det er noget for din hund (Foto Petworld.dk)

Kom i gang med Royal Canin i dag, se om det er noget for din hund (Foto Petworld.dk)

Er beslutningen taget om at lukke en lille hvalp eller killing ind i familien? Det er altid et stort skridt at påtage sig ansvaret for et dyr og tager man samtidig i betragtning, hvor gammelt et dyr kan blive, er det en forpligtelse der skal holde i en årrække. Men har man tiden, lysten og evnerne skal det nok blive en sand fornøjelse med en dyreunge i hjemmet.

Hvis man er helt ny inden for det at være dyreejer, kan det være en rigtig god idé at konsultere nogle mennesker, der ved, hvad det handler om. Hos Royal Canin kan man få en masse råd med på vejen fra folk, der har arbejdet meget med dyr, og med en startpakke fra Royal Canin er du klar til at tage imod den lille nye hund eller kat.

Hvalpe- og killingepakker fra Royal Canin giver den bedste start

En hvalpe- eller killingepakke indeholder typisk foder, foderbeholder, målebæger og et informationshæfte om ernæring til hunde eller katte. Startpakken er den bedste start på et ernæringsprogram, der skal give din hund eller kat et langt og aktivt liv.

Den tidlige vækstfase, som din hvalp eller killing er i, er enormt vigtigt for dyrets fortsatte liv. Det er nemlig her hele fundamentet bliver bygget, og derfor skal dyret have så ernæringsmæssig korrekt foder, som overhovedet muligt. Der er stor forskel på hunderacer og katteracer, men især for hunde gælder det, at små racehunde hurtigere bliver voksne end de store. Alt sådan noget skal man tage højde for, når man vælger foder til sit nye kæledyr, og det er også alt det, eksperterne kan hjælpe en med, når man er ny inden for området.

Se et stort udvalg af produkter fra Royal Canin

Læs meget mere om Royal Canin hundefoder her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.