Royal Canin Hypoallergenic DR25 til dit sarte dyr

Uanset om du har hund eller kat kan du regne med Royal Canin (Foto Petworld.dk)

Uanset om du har hund eller kat kan du regne med Royal Canin (Foto Petworld-vet.dk)

Royal Canin Hypoallergenic DR25 til dit sarte dyr

Det kan godt være rigtig hårdt, at være ejer af en hund eller en kat, som lider af alverdens sygdomme. Nogen gange kan man føle sig komplet magtesløs i sin søgen efter noget som virker imod alt det som dit dyr går og fejler. Er det allergi, kan man blive rigtig frustreret over hvor mange ting og sager man kan prøve af uden held. Med Royal Canin Hypoallergenic DR25 er der tale om et foder, som i hvert fald gør sit for at være så allergivenligt som muligt.

Det er ubehageligt at se til at sin hun eller sin kat døjer med kløe eller rødmen i pelsen. Når man ser det vil man rigtig gerne det til livs med det samme. Der er mange ting man kan prøve. Det er meget populært, og ofte også virkningsfuldt, at benytte sig af forskellige olier som omega-3 og omega-6. Men skal man affodre sin hund med så mange forskellige ting dagligt, kan det blive en stor opgave overhovedet at give foder, og så er Royal Canin Hypoallergenic DR25 faktisk nemmere, da det indeholder alverdens ting til at sikre en sund pels.

Der findes almindelig allergi hos hunde og katte, som er relativt udbredt. Det skyldes i rigtig mange tilfælde, at dyrene bliver fodret af med noget foder som er alt for billigt, hvilket resulterer i at dyrene kommer til at indtage store mængder korn fra det billige korn. I det korn er det tit lagermider som giver allergi. Er dyret derimod hyperallergisk er der næsten ingenting man kan gøre. Men et foder, som indeholder korte proteinkæder kan være en del af løsningen. Det gør Royal Canin Hypoallergenic DR25.

Royal Canin Hypoallergenic DR25 klarer sagerne

Det er meget tit at man ser, at dyr der fejler det ene, også fejler det andet. Sådan er det desværre dit. De viser sig at være hårdt ramt, nogle enkle individer. Er det tilfældet vil man ofte opleve, at et dyr med allergi også døjer med fordøjelsesproblemer. Disse kan man i nogle tilfælde komme til livs med Royal Canin Hypoallergenic DR25.

Royal Canin Hypoallergenic DR25 kan findes på www.petworld-vet.dk

Læs meget mere om de gode Royal Canin produkter her:

Royal Canin Gastro Intestinal er kattefoder til din kat med tarmproblemer

Giv din hund Royal Canin Hypoallergenic DR25

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Royal Canin Hypoallergenic DR25 til dit sarte dyr”

  1. […] Royal Canin Hypoallergenic DR25 til dit sarte dyr […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.