Om Playandfun.dk

Om sitet

Det skal være sjovt at have kæledyr. Hele vejen igennem. Derfor er det så vigtigt, at du har det rigtige udstyr til dem. At du finder et godt foder, de kan lide at spise, og at du indretter deres hjem hyggeligt. Alle de ting er nemlig med til at gøre det langt sjovere at have kæledyr. Dette site giver dig et væld af gode bud på, hvordan du bedst griber rollen som kæledyrsejer an. Der er tonsvis af gode tilbud på kvalitetsprodukter. Før du får set dig om, er du godt i gang med et sjovt liv sammen med dit kæledyr.

Noget for enhver smag

Hunde og katte har været de mest populære kæledyr i Danmark i mange år – de er det nok stadigvæk. Men det betyder ikke, at andre kæledyr bare skal efterlades ude i kulden. Det synes vi i hvert fald ikke. Derfor forsøger vi at ramme bredt. Du kan både finde indlæg om, hvilke akvarieplanter du skal vælge til din fisk, hvordan et kaninbur faktisk kan gøre det nemmere for sin kanin, og du kan også læse om, hvordan du bedst fodrer din hvalp.

Pas på lopperne

En del af sitet er reserveret til bekæmpelse af lopper og flåter. Det er så utrolig synd for dyrene, hvis de rammes af de små, irriterende kræ. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at du ved, hvordan du nemt og hurtigt forhindrer lopperne i at ramme netop dit kæledyr. Vi har støvsuget nettet for gode produkter af en kvalitet, du kan være bekendt. Og så har vi fundet dem til en pris, der er til at betale. Vi går af princip efter kvalitet først. Det er vores erfaring, at du bliver gladere for det i længden. Til gengæld gør vi også en dyd ud af at finde de tilbud, som gør, at du ikke betaler katten i sækken for tilbehør til dit kæledyr.

Gør dig umage med foder

En anden ting, som fylder meget på sitet, er foder – mest til hunde og katte. Der findes så mange kæledyr, som ikke får den rigtige kost. Enten fordi vi forkæler dem med vore egen mad, eller fordi vi bare ikke ved, hvordan vi skal fodre rigtigt. Det leder både til overvægt eller andre sygdomme, og det vil vi gerne til livs. Vi forsøger derfor at give dig nogle gode bud på, hvilket slags foder du kan købe, for at dit kæledyr har det bedst. Igen er det kvalitet først, derefter pris.

Giv os et tip

Sidder du selv med nogle gode råd til livet med et kæledyr? Mangler du nogle informationer, som du ikke kan finde på siden? Eller har du anden ris eller ros til vores site? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi forsøger hele tiden at gøre oplevelsen af sitet bedst mulig for dig og andre brugere, men det har vi brug for din hjælp til. Send din feedback til os, hvis du har tid eller lyst. Vi siger på forhånd; mange tak for hjælpen.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.