Hvorfor skal jeg bruge en Furminator til min kat?

FURminator (foto: billigdyrehandel.dk)

FURminator (foto: billigdyrehandel.dk)

Det kan i grunden virke mærkeligt, og det er da også en sær opfindelse. Men den virker. Og det er blandt andet en af mange grunde til, at du bør købe den. Hvis du har en kat, der fælder meget, så er en Furminator til din kat svaret. En Furminator er et redskab, som du kan bruge til at trimme din kats mange hår. Samtidig virker en Furminator ikke kun til en kat, men er faktisk også noget, som du sagtens kan bruge til hunde, hvis du også har sådan nogle i dit hjem.

Hvad gør en Furminator?

En Furminator er som ovennævnt en trimmer til din hund eller kat, og den er udviklet af Angie Porter. Angie Porter ønskede at skabe et produkt, der – uden at være til gene for din kat og samtidig nemt og særdeles effektivt – sørger for at fjerne din kats løse pels, de steder hvor den måtte være det. En Furminator kan hjælpe både du og din kat, fordi den faktisk kan mindske din kats fældning med helt op til 90%, viser nogle resultater. En Furminator er perfekt til din kat.

En Furminator er løsningen til din kat, hvis den fælder

Det er især, hvis din kat fælder meget, at en Furminator vil være den helt rette løsning. En Furminator til din kat er en form for børste eller strigle, der fjerner den underuld, som samler sig på undersiden af din kat eller hund. Den kan samtidig både benyttes til katte, der har utrolig lang pels og til katte, der har meget kort pels. Faktum er bare, at en Furminator til din kat er uundværlig, hvis den fælder meget. Den gør hverken ondt på din kat eller er svær at håndtere og er derved et af de smarteste redskaber til reducering af fældning nogensinde.

Find en Furminator til din kat her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Hvorfor skal jeg bruge en Furminator til min kat?”

  1. […] Hvorfor skal jeg bruge en Furminator til min kat? […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.