Kradsetræ fjerner skarpe kløer fra de bløde møbler

Træt af at få ødelagt stuen? (foto lavprisdyrehandel.dk)

Træt af at få ødelagt stuen? (foto lavprisdyrehandel.dk)

Er du ved at blive bims over, at din kat gang på gang sætter kløerne i din yndlingssofa eller din dyre designerlænestol?

Du siger til den, at den gang på gang skal holde op. Du skubber til den. Du sender den udenfor. Og alligevel kan din kat ikke lade være med at trække kløerne frem fra de bløde poter, når den kommer i nærheden af det fristende stof. Det er et hyr, du aldrig ser ud til at komme af med. Og dog. Det viser sig nemlig at kradsetræer er simple løsninger, der fjerner din kats opmærksomhed fra sofamøblerne.

Et kradsetræ har flere fordele. Det er udviklet i materialer, der nogle steder er rustikke, andre steder er bløde. Derudover må din kat gerne kradse der. Der er ingen, der skælder den ud eller skubber den væk. Det er en positiv oplevelse – her har den lyst til at komme igen.

Store og små kradseoplevelser

Du kan få forskellige former for kradsetræer. Som nævnt har de alle det til fælles, at de er et sted, din kat gerne må slibe kløerne. Det bliver hurtigt til en behagelig oplevelse, hvor din kat har frihed. Kradsetræet viser sig hurtigt at være den ting, I manglede hjemme hos dig.

Men som sagt er der forskellige former for kradsetræer. Og hvilket skal du vælge? Nogle kradsetræer er store og har flere funktioner, andre er simplere.

Der findes blandt andet et kradsetræ, der har en rustik pæl og på bløde flader i bunden og i toppen af pælen. Andre kradsetræer har en kasse i bunden, som er blød. Dette er et ekstra element, som din kat kan bruge som sit personlige helle. Din personlige sofa.

Nogle kradsetræer er forbundet af flere rustikke pæle og bløde områder. Der findes altså et kradsetræ, der både passer til dit og din kats temperament.

Find et kradsetræ her

Se på mere katteudstyr her:

Katteudstyr, der gør kattelivet lettere for dig og dit dyr

En kattebakke er et must have i en bylejlighed

Kattetilbehør gør livet sjovere og bedre for din kat

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.