Hundehalsbånd: Hvad skal der egentligt stå?

Adresse og telefonnummer er klart det vigtigste (foto minaltan.dk)

Adresse og telefonnummer er klart det vigtigste (foto minaltan.dk)

Måske er I en af de heldige familier, der netop har taget imod den sødeste, lækreste lille hundehvalp. En lille blød og hvid en, der lige nu kun er en lille hvalp, der ligger helt stille i skødet på jer, og som elsker, når I kæler for den.

Når man får sig sådan en lille en, er noget af det første man skal gøre at sikre sig, at den får et hundehalsbånd på. For sådan nogle hunde kan nogle gange altså godt finde på at fare lidt vild eller komme lidt væk hjemmefra, hvis de kommer ud fra haven eller huset, uden der er nogle, der opdager det. Og er det en lille hund, kan den måske have svært ved at finde hjem igen, og pludselig kan det være knap så sjovt at ære gået ud på eventyr, uden der var nogle, der opdagede det.

Når man skal købe et hundehalsbånd til sin hund, er det en god ide at købe et, der kan udvide sig, så den både kan bruge det som hvalp men også bruge det, jo større den bliver. Det kan være et, man spænder som et bælte, og som man så bare kan udvide, jo større hunden bliver. Det skal bare helst ikke sidde for stramt omkring hundens hals.

Hvad skal der stå på hundens hundehalsbånd?

Når man så har købt dette hundehalsbånd og sat et hundetegn på, ja hvad skal der så egentligt stå? Ja der skal selvfølgelig stå hundens navn, om så det er fido eller ludo, eller hvad man nu har valgt at kalde sin hund. Herudover skal jeres telefonnummer på hundehalsbånden – måske både hjemme telefonnummeret men også jeres mobilnummer. Herudover kan man overveje at skrive jeres adresse, så den der finder hunden ved, hvor den hører til.

Find et hundehalsbånd her

 

Find mere inspiration til hundehalsbånd:

Hundehalsbånd skiller din hund ud fra mængden

Hundehalsbånd til alle hunde, der fortjener noget særligt

Hundehalsbånd til din bedste ven

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Hundehalsbånd: Hvad skal der egentligt stå?”

  1. […] Hundehalsbånd: Hvad skal der egentligt stå? […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.