Hold lopperne væk med Frontline

Hold øje med lopper så det ikke bliver for slemt (Foto Petoworld.dk)

Hold øje med lopper så det ikke bliver for slemt (Foto Petoworld.dk)

Den danske sommer er så småt ved at være over os, og det betyder, at det snart er ved at være tid til at rykke udenfor med familien og ikke mindst kæledyret. For såvel hunde som katte har godt af en masse frisk lut henover sommeren, så det gælder bare om, at få sat den udendørs indhegning op, så de også kan få det maksimale ud af det gode danske vejr, når det endelig er her.

Pas på lopper og flåter

Men som ejer skal du forberede dig på sommeren. For det hele er ikke nødvendigvis fryd og gammen, når katten eller hunden bliver lukket udenfor. For med til udendørs miljøet følger ting som lopper of flåter, der hurtigt kan blive en ubehagelig oplevelse for din hund eller kat.
Sørg derfor altid for at forbygge flåt- eller loppeangreb med en forbehandling med et loppemiddel. Der er mange løsninger på markedet, og det behøver ikke koste meget mere end et par hundrede at være på den sikre side sommeren over.

En af mulighederne på markedet er Frontline Combovet, der virker til både hunde og katte. Du kan se meget mere om og købe Frontline på www.petworld.dk.

Se Frontline loppemidlet her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.