Fælder hunden? Undgå hundehår i huset med en furminator

Undgå fældning med Furminator (foto petworld.dk)

Undgå fældning med Furminator (foto petworld.dk)

Det sker et par gange årligt. At din elskede hund fælder, og at dit hus i en uges tid ligner en frisørsalon, hvor indehaveren har glemt at feje. Du kan med andre ord støvsuge hver dag, og alligevel have et gulv fyldt med hundehår, der samler sig til små totter i krogene.

Det er en af de trælse ting ved at have hund. Heldigvis er der kun få trælse ting, og det her er endda en af de ting, du forholdsvist let kan afhjælpe. Hvordan spørger du?

Svaret er: Anskaf dig en furminator og se, hvor stor forskel det kommer til at gøre.

Færre hundehår med furminator

Furminator er en manuel trimmer, der kan reducere din hunds fælderi med op til 90 %. Det er da et tal, der er til at tage og føle på – og helt sikkert også noget, der vil kunne ses i dit hjem. Derfor er furminatorer også yderst populære rundt omkring i verden blandt alverdens hundeejere, der hader deres hunds fælderi på gulvet, i sofaen og på tøjet.

Du kan få furminatorer, der er beregnet til forskellige typer hundes pelslængde, så oplevelsen bliver behagelig for både dig og din hund. De findes desuden i alle prisklasser, så de fleste kan lege med i kampen om færre hår i stuerne. Når du først har oplevet at eje en furminator, vil du være uforstående overfor, at du ikke stiftede bekendtskab med den langt tidligere.

En furminator er desuden et rigtig godt værktøj, hvis du, en i din familie eller venner, I skal have på besøg, lider af allergi, fordi den reducerer elementer i luften, som allergikere kan blive påvirket af. Derfor er det en god ide at give hunden en tur med furminator, hvis du på forhånd ved, at I får gæster, der lider af hundeallergi.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Fælder hunden? Undgå hundehår i huset med en furminator”

  1. […] Fælder hunden? Undgå hundehår i huset med en furminator […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.