Få inspiration til den rigtige hundekurv

Der er mere til en kurv end man tror (Foto Petworld.dk)

Der er mere til en kurv end man tror (Foto Petworld.dk)

Når du skal til at vælge din hunds nye seng, skal du både tage hensyn til, hvad din hund godt kan lide at sove i, og også hvad, du synes, er pænt at kigge på. Du skal immervæk have kurven stående frit fremme, så det er vigtigt, at den ser nogenlunde ud. Der findes efterhånden en del forskellige hundekurve, som du skal vælge imellem. Nedenfor er der listet nogle ting, som kan være værd at overveje, når man skal vælge sin hunds nye hundekurv.

Gå systematisk frem

Før du går ud og vælger den første, den bedste hundekurv, er der nogle ting, som kan være godt at have tænkt over. Det gør det en hel del nemmere hurtigt at finde frem til, hvilken kurv du skal gå efter.

  • Med eller uden madras:
    Der findes både hundekurve, som er lavet af flet eller plastik og dem, som er fremstillet af madras i hele kurven. Vælger du det hårde materiale, skal du også betale for en madras til kurven. Det kan have betydning for økonomien.
  • Nem at rengøre:
    Behovet for, at den er nem at rengøre, ændrer sig, jo ældre hunden bliver (forhåbentligt) Men derfor kan det stadig være godt at sikre sig, at madrassen eller hele kurven er til at gøre ren, hvis uheldet er ude. En kurv af flet er for eksempel ikke den nemmeste at få til at se helt ren igen.
  • Det æstetiske:
    Du skal have hundekurven stående, så andre og ikke mindst du selv kan se den hele tiden. Derfor skal du finde ud af, om de er mest til en fletkurv, en plastikkurv eller en kurv madras.

Se flere forskellige modeller på en hundekurv her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.