Få hunden ud af soveværelset – køb en hundeseng

Fylder hunden i fodenden? Så køb en hundeseng (foto Petworld.dk)

Fylder hunden i fodenden? Så køb en hundeseng (foto Petworld.dk)

Mange mennesker er så glade for deres kæledyr, at de har det fint med at lade lille Fido ligge i fodenden af sengen om natten. Især når det drejer sig om helt små kattekillinger eller hvalpe. Men pludselig en dag har Fido vokset sig til en stor og voksen labrador, og nu fylder den pludselig noget mere end fodenden, og man ender med at ligge helt sammenkrøbet i den ene ende af sengen. Måske er det ikke noget, man lægger mærke til, men det kan også godt være lidt belastende altid at skulle sove med et kæledyr i sengen. Hvis dyret vågner om natten betyder det også en dårligere nattesøvn for dig, og det kan også være varmt at have en hund liggende i sengen.

Hunden skal have sin egen seng

Hvis du gerne vil have hunden ud af soveværelset, er det en god ide at købe en god hundeseng, der er rar for hunden at ligge i. Der er mange forskellige slags på markedet i alle typer prisklasser.

Nogle foretrækker at deres hund sover i en hård hundekurv i plastic, som man så forer med tykke tæpper og måske et par puder, så hunden ligger godt og blødt. Man kan også få hundekurve i blødt materiale, som hunden kan sove i. Der findes også en hundemadras, som er en hel enkelt blød madras, hvor hunden også sover godt.

Man kan placere en hundeseng, hvor det skal være. Det kan være en god ide at have den stående i et bryggers eller et andet rum, hvor der er lidt varme i gulvet om vinteren, da det er dejligt for hunden at kunne ligge på det varme gulv. Det er også altid en god ide at have hundesengen stående tæt på vand- og madskålen, hvis hunden bliver tørstig i løbet af natten.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.