Vagthunden passer på dig

Vagthunden (Foto: Wm-vagt.dk)

Vagthunden (Foto: Wm-vagt.dk)

Vil du gerne anskaffe dig et firbenet dyr til at sørge for at ingen kommer ind i dit hjem, når du ikke er der? Der findes mange muligheder og racer inden for kategorien vagthunde, og du skal vælge en, der passer til dig og din personlighed.

Det er medfødt

De hunderacer, der er gode som vagthunde, har et medfødt instinkt. De er utrolig opmærksomme og lægger mærke til alt omkring sig. Hundens vagtinstinkt stammer fra deres forfader ulven, men det er virkelig langt fra alle hunde, der er gode til det. De hunde, som bliver nævnt som gode vagthunde er blevet avlet frem igennem mange år, fordi vi har haft brug for racer, der kan passe på os, vores familie og vores boliger.

Hvilken race skal man vælge?

Uanset hvad, skal du altid gå efter en hund, hvis personlighed du passer godt sammen med. Så når du er kommet frem til, hvilken race du gerne vil have, er det en god idé at bruge så meget tid sammen med hunden som muligt, før du køber. På den måde finder du ud af, hvordan hundens temperament er. En klassisk god vagthunderace er schäferen. Den er både kendt for at være børnevenlig, har samtidigt en højtudviklet intelligens og er utrolig lærenem. Selvom din nye hund skal bruges til vagtformål skal den stadig have en masse tilbehør. Klik her, hvis du vil se et godt og bredt udvalg af, hvad du kan få til din hund.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.