Udstyr til at pleje dit akvarium

TETRA TESTSÆT (Foto: Petworld.dk)

TETRA TESTSÆT (Foto: Petworld.dk)

Fiskenes hjem holder ikke sig selv. Det har du sikkert allerede fundet ud af, men hvordan du holder det ved lige, kan være svært at finde ud af. Der er mange ting, du skal passe. Bunden er lavet af sten, som hurtigt bliver mudret til af ikke-spist mad, desuden kan alger æde hele akvariet op. Det kan blive katastrofalt for fiskene.

Hold algerne nede

Du kan ikke undgå algerne, de kommer uanset hvad. En god idé – som mange bruger – er, at anskaffe sig en sugemalle, som kan tage det værste. De er gode til at holde det nede, så du ikke hele tiden skal rengøre og bekymre dig om, hvordan fiskene har det. Hvis det ikke er en mulighed kan du i stedet investere i nogle produkter, som kan hjælpe dig lidt. Mærket TETRA har lavet nogle gode midler, der vil dræbe algerne og gøre det nemmere at holde ved lige. Produkterne kommer både i flydende – og pilleform, som har forskellige kraft. Så kan du tilpasse det efter hvor stort, dit akvarium er.

Hold øje med akvariet

Det er vigtigt, at du hele tiden noterer dig, hvordan miljøet er, og hvordan dine fisk har det. Ellers kan det hurtigt gå galt, og du kan ende med at have meget lidt svømmende fisk. En god idé er en gang imellem at teste nogle forskellige ting i vandet. Surheden af vandet, ammoniak eller nitratindholdet skal holdes under kontrol. Du kan anskaffe dig nogle test, som gør det hurtigt og nemt at finde ud af.

Klik her, hvis du vil have fat i akvarieudstyr hurtigt og nemt!

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.