Slankemad til din hund

HILLS SLANKEFODER RACER (Foto: Petworld.dk)

HILLS SLANKEFODER RACER (Foto: Petworld.dk)

Overvægt hos vores firbenede ven er et stort problem. Mange ejere glemmer at motionere nok, og desuden er der mange, som ikke ved, hvilken slags hundefoder hunden har bedst af. Vi kommer hurtigt til at ville forkæle og lader mad fra vores eget bord falde ned til det sultne dyr. Hvis fedtet allerede har sat sig på hundens sideben, skal du være mere opmærksom end ellers, og her er nogle tips til, hvilken foder du kan gå efter, hvis I skal have bugt med dellerne.

Hundemad af kvalitet

Der findes en hel del producenter af god slankemad til hunden. Du skal bare vide, hvad du skal gå efter. En god idé er først at tage en snak med den dyrelæge, som kender din hund. Han eller hun kan helt sikkert guide dig til, hvilket produkt der vil være bedst for kæledyret. Mærker som Royal Canin, Hill’s og Arion er gode producenter at gå efter. Alle tre har de mange års erfaring i at lave kvalitetsfoder til hunde, og her kan du helt sikkert finde et produkt, som vil få din hund til at se væsentligt bedre ud. Kombineret med den rette motion, vil det gøre underværker.

Skal hunden have godbid?

En anden ting, du skal gøre, er, at gøre dig klart, om du gerne vil blive ved med at give hunden godbidder. Der findes en del hundeejere, som næsten ikke kan overskue ikke at måtte belønne hunden med en godbid efter en træning. Det kan sagtens lade sig gøre at blive ved med at stikke hunden nogle små kiks. Det skal bare regnes ind i, hvilken foder hunden ellers får. Køb nogle slankekiks og husk at lave et regnestykke hver dag, så du ved, hvor meget du har givet din hund.

Klik her, hvis du vil se nogle gode tilbud på slankende hundemad!

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.