Rigtig hundefoder giver din hund et langt liv

Er du glad for din hund? Så giv den godt foder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Er du glad for din hund? Så giv den godt foder (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvem drømmer ikke om at blive gammel og grå i godt humør? Det gør de fleste nok. Især hvis det gode humør forbliver intakt eller måske endda vokser. Men det kræver, at man er god ved sig selv, at man sørger for at tage de valg, der styrker musklerne, bevarer intellektet og lysten til at bevæge sig og opleve. For at bevare dette er det vigtigt, at man spiser rigtigt. At man tager vare på sig selv. Og hvordan gør man så det?

God næring er næring tilpasset til dig som menneske. Det samme gælder for hunde. Nogle er gamle, nogle er unge. Nogle er store, nogle er små. Derfor skal hundefoderet passe til din hund. Der findes mange forskellige former for hundefoder, og det er ikke ligegyldigt, hvilken slags du vælger.

Hundefoderet skal passe på din hunds tænder og tandkød. Hundefoderet skal ligeledes styrke kløerne og pelsen. Dertil kan hundens hud også være sart. Med det rigtige hundefoder hjælper du din hund med at holde sig rask.

Men hvad er så det rigtige hundefoder til din hund?

Hundefoder er først og fremmest inddelt i aldersgrupper. Der er til hvalpe, voksne og seniorer. Derudover findes der også foder til hundemødre, der er drægtige. Disse skal have særlig næringsrig foder, der også giver energi til hvalpene i maven.

Udover aldersinddelingen findes der også foder, der passer til forskellige arter. Nogle er tynde og skrøbelige af natur og bevæger sig ikke meget, hvor andre har brug for meget motion for at holde sig i gang. Derfor har de også brug for en ordentligt skudfuld energi.

Hvis du er i tvivl om, hvad din hund har brug for kan du høre dig ad ved fodereksperter eller læse på varedeklarationen, hvad det enkelte foder indeholder og hvilke hunde, det særligt passer til.

Se udvalget af hundefoder hos Petworld

Læs mere om hundefoder via disse links:

Et valg af hundefoder indebærer flere ting

Hundefoder er ikke noget, man køber for sjov

Billigt hundefoder dækker din hunds daglige behov effektivt

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.