Luft dit marsvin i en praktisk og rummelig løbegård

Et hyggeligt udendørs kaninbur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et hyggeligt udendørs kaninbur med løbegård (foto: lavprisdyrehandel.dk)

De fleste gnavere kan godt lide at komme ud i den friske luft. Det gælder også dit marsvin. Når vejret er godt, så er der heller ikke noget i vejen for at lukke dit marsvin ud på græs. Brug her en løbegård til dit marsvin, når du har styr på det. Du kan også bruge løbegården inden for, når du vil have dit marsvin ud og lege. Løbegårdene er nemlig ofte så store, at du kan sidde inde i løbegården og lege med marsvinet.

Der findes mange forskellige typer løbegårde. Nogle er mere permanente, andre kan du nemt klappe sammen og sætte i kælderen vinteren over eller opbevare i et skab, når du ikke bruger det. Løbegårdene er ofte lave og lavet af et let metalhegn. Du kan også vælge en løbegård af nylon med top. Denne type er godt, hvis du er bekymret for, at dyr eksempelvis fugle, skal komme og tage dit marsvin, mens du kigger væk.

Sæt ikke løbegården til dit marsvin op før vejret er varmt

Marsvin er ikke godt af kulde og du bør derfor ikke sætte dit marsvin i en løbegård, før du er vejret er klar. Det betyder, at du helst skal vente til at jorden er varm og fugtfri og altså ikke sætte løbegården op ude i haven så snart solen skinner. Desuden skal du huske at holde godt øje med løbegården. Selv med den førnævnte løbegård med tag kan der ske uventede ting, som kan have alvorlige konsekvenser for dit marsvins sikkerhed.

Kig nedenunder efter løbegård til marsvin. Her finder du også andre god ting til dit marsvin. Både foder, legetøj og burer og du kan bestille det hele direkte til døren, så du ikke skal cykle rundt med eksempelvis en stor løbegård til dit marsvin.

Find en løbegård her

Se mere her:

Kaninbur til indendørs og udendørs kaninophold

Hundebur: Hvilket skal du købe?

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Luft dit marsvin i en praktisk og rummelig løbegård”

  1. […] Luft dit marsvin i en praktisk og rummelig løbegård […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.