Katteudstyr, der gør kattelivet lettere for dig og dit dyr

Der er mange ting der gør det lettere at have kat (foto lavprisdyrehandel.dk)

Der er mange ting der gør det lettere at have kat (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hvis det er første gang i dit liv, at du prøver at have kat, er det en rigtig god idé at sætte sig godt ind i, hvad det kræver. At holde kat bliver meget nemmere, når man har de rigtige rammer, og det kræver det rigtige udstyr. Noget udstyr er helt nødvendigt, og andet kan blot tilføjes for at glæde katten eller for at gøre det endnu nemmere at have en kat i huset.

Allerførst er det vigtigt at tage stilling til, om katten skal gå inde, eller om den har mulighed for at komme ud. Hvis du har en have, kan du for eksempel får installeret en kattelem, så katten helt selv kan styre, hvornår den vil gå ud og besørge. På den måde kan du slippe for at have en kattebakke til at stå og fylde, men nogle ejere vælger alligevel kattebakkeløsningen som en sikkerhedsforanstaltning. Hvis du har have men ingen kattelem, er du også nødt til at have en kattebakke, da du jo ikke konstant kan være opmærksom på, om katten vil ud.

Nødvendigt udstyr til katten

Foder- og vandskål er selvfølgelig en vigtig ting at anskaffe sig, og det er også vigtigt at finde et godt sted at have dem stående. Læg et vandafvisende underlag under skålene, og sørg for at der er ro omkring katten, når den skal spise eller drikke. Lad være med at flytte på skålene, for katten har det bedst, når dens ting står, hvor de skal. Køb lækkert foder til katten, og skift vandet i skålen flere gange dagligt.

Et halsbånd til katten er en god idé, hvis den går ude. Hvis katten bliver væk på en af sine ture, kan folk, der finder den, se, hvor den hører til. Og hvis dit telefonnummer står i halsbåndet, kan man ringe efter jer. Det er en god sikkerhedsforanstaltning.

Børsteredskaber er gode, til når katten skal have lidt wellness. De fleste katte elsker at blive børstet, og især når vinterpelsen begynder at ryge, er det godt at hjælpe katten lidt af med de løse hår. En børstet kat er en velplejet kat, og det er hyggeligt at gøre katten fin, mens den spinder og nyder det.

Se et stor udvalg af katteudstyr her

Læs mere om katteudstyr her:

Kattetilbehør gør livet sjovere og bedre for din kat

Forkæl din kat med diverse kattetilbehør

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.