Hvilket legetøj skal din hund have?

Alle hunde elsker at lege, men udvalget er stort, og der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge legetøj til din hund

Det er vigtigt, at din hund jævnligt bliver aktiveret og stimuleret. Det forlænger både din hunds og dine møblers levetid. For en hund, der keder sig, vil forsøge at aktivere sig selv, og det kan for eksempel være ved at bide dine ting i stykker.

Men markedet for hundelegetøj er stort og kan virke uoverskueligt. Her følger en guide til et par forskellige typer af legetøj til hunde.

Guide til godt legetøj

Hvis du mangler gode idéer til, hvordan du får Fido aktiveret, så er aktiviteringslegetøj måske noget for dig?

Aktivitetslegetøj er en type legetøj, som du kan fylde med godbidder, som din hund selv skal arbejde for at få ud. På mange modeller kan man justere sværhedsgraden, så din hund kan blive ved med at more sig med at fiske godterne ud. Denne type legetøj kan også være en stor hjælp, hvis din hund har problemer med at være alene hjemme.

Det kan være en fordel at vælge et aktiveringslegetøj med en ujævn form, så den bevæger sig uforudsigeligt, på den måde aktiverer det også hundens jagtinstinkt. Inden for aktiveringslegetøj er produkter som KONG’s kegle blevet et stort hit blandt hundeejere. Men også nyheden, DogMaze vinder indpas blandt forbrugerne.

Lige meget hvad du vælger, så sørg for at vælge et produkt i blød plast, som skåner din hunds tænder.

Køb masser af billigt hundelegetøj her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.