Hundeudstyr – det mest nødvendige

Du er selvfølgelig nødt til at have en hundekurv (Foto Petworld.dk)

Du er selvfølgelig nødt til at have en hundekurv (Foto Petworld.dk)

Hvis du er en af de mange danskere, der elsker kæledyr og især hunde, så er det måske en god idé at læse med her. For når du har været ude og anskaffe dig, hvad der nemt bliver din bedste ven, så er der en del ting, du skal sørge for at have i orden, inden du for alvor kan læne dig tilbage og bare nyde familiens nye medlem.

Det er nemlig vigtigt for hundens trivsel, at den har det rigtige udstyr, såvel når den er vågen, som når den sover. Vi skal nemlig snakke mere om din hunds hvilested, kurven.

Omgivelserne i orden

Først og fremmest skal sørge for, at din hund har et sted hvor den kan, og har lyst til, at falde til ro. Og kravene til en ”hundeseng” er faktisk ikke så svære at leve op til. Der er nemlig ganske få. Først og fremmest skal du sørge for at størrelsen er i orden. Selv om hunde ofte kryber meget sammen, når de skal sove, så skal hunden kunne strække sig i sin seng.
Derudover skal du sørge for at fore kurven med enten en dertil indrettet pude eller et gammelt tæppe, så hunden kan ligge blødt og rart.

Se hundeudstyr her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.