Hundetøj – En nødvendighed eller en luksus?

Noget er til pynt, men andet er praktisk (Foto Petworld.dk)

Noget er til pynt, men andet er praktisk (Foto Petworld.dk)

Hundetøj virker måske for nogle en smule skabet. Hunden har jo pels, så den må da kunne holde varmen uden at have brug for en sweater eller en jakke. Man kan sagtens argumentere for det synspunkt. Men der findes også bare nogle hunderacer, som virkelig ikke har alt den pels, som den har behov for. De danske temperaturer er ikke særlig venlige over for de hunde. Derfor kan de få brug for nogle ekstra hjælp til at holde på varmen.

Passer til enkelte hunderacer

De mindste og mest spinkle racer som chihauhau eller nogle enkelte terrier har ikke så meget fedt på kroppen. Og det er specielt til dem, at hundetøj er beregnet.

Der skal være plads til luksus

Der er garanteret en del hundeejere, som investerer i hundetøj uden egentlig at have brug for det. Det kan jo også være, man synes, det ser pænt ud. Hundetøj er oprindeligt lavet for at hjælpe de spinkleste hunde, men derfor kan det da godt være i orden at købe det for det æstetiske. Så skal man bare være opmærksom på, om hunden rent faktisk får det for varmt. For det kan jo være den virkning, hundetøjet har, hvis hunden ikke har brug for det.

Se forskelligt hundetøj her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.