Hundeseler – alternativet til hundesnoren

Hundeseler er ofte at foretrække (foto Petworld.dk)

Hundeseler er ofte at foretrække (foto Petworld.dk)

En af de store glæder ved at have hund er, at man bliver motiveret til at komme ud og gå nogle lange ture sammen med sit kæledyr. En hund bliver jo efterhånden som en ven, og derfor er det sundt og godt at bruge meget tid sammen. Gåture med hunden er lig med en hundesnor, så man kan holde styr på den. Dog er det værd at overveje, om hundeseler ikke ville være et godt alternativ.

Hundeseler er en praktisk ting, som mange alligevel ser bort fra, når de skal vælge hundetilbehør. Det er der dog ingen grund til. Der er nemlig nogle helt klare fordele ved dette hundeudstyr, som gør det værd at investere i.

Det gode ved hundeseler

Alle der har prøvet at gå tur med en hund ved godt, at hunden ikke altid er enig i, hvor turen skal gå hen. Der kan være mange ting i løbet af ruten, der fanger hundens opmærksomhed, for eksempel andre hunde, planter og lignende. Det kan dog være ubehageligt for hunden, at der bliver trukket hårdt i en hundesnor fastgjort til dens hundehalsbånd. Hundeseler er derimod mere skånsomme.

Hundeseler monteres sådan på hunden, at de sidder fast omkring dens forkrop. Støttepunkterne er altså ikke udelukkede rundt om halsen, men også mellem forpoterne og på brystet. Det gør, at når hunden strammes, så gør hundens hals ikke. Hunden kan dog stadig mærke, at den får klar besked om, at den skal lystre.

På den måde kan hundeseler være en god hjælp til at skåne hunden når man er ude og gå tur eller lege med den, og stadig give den en god portion frihed til at folde sig ud. Især livlige og ivrige hunde vil have gavn af hundeseler, og dette vil selvfølgelig også glæde hundeejeren.

Hundeseler, køb dem her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.