Hundemad er varieret kost

En glad hund får varieret kost (Foto Petworld.dk)

En glad hund får varieret kost (Foto Petworld.dk)

”Det er en være omgang hundeæde!” Muligvis! Men din hund bør altid få sundt og varieret hundefoder. Du er, hvad du spiser, og det er din hund i høj grad også. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke sparer på maden til din firbenede bedste ven.

En sund og varieret kost er kilden til energi, livsglæde og sundhed, så hvis du skal have mange gode sjove år ud af din hund, er det vigtigt, at du giver den et godt måltid mad hver dag!

Der findes et hav af forskellige mærker og varer, men skal du være ekstra god ved din behårede ven, bør du ikke købe standard hundemad, men i stedet købe mad efter behov!

Vælg den rette hundemad

Du ved det sikkert godt, men det er vigtigt, at din hvalp får hundemad specielt til unge hunde. Den har brug for ekstra næring, fordi den udvikler sig, præcis som små børn gør det! Vælg også altid senior hundemad til din ældre hund.

Alt det vidst du måske godt, men vidste du, at der faktisk også findes mange andre typer af foder? Det kan for eksempel være nyttigt med allergimad til din hund. Opfører den sig underligt, eller har den dårlig mave? Så må du besøge din dyrelæge. Der kan være flere årsager, man allergi kan være en af dem. Du kan også få immunforstærkende foder. Det kan være rigtig godt for en hund, der har skræntet og derfor har brug for lidt ekstra. Spørg eventuelt din dyrlæge til råds.

Og så undgå konserveringsmidler, farvestoffer og tilsætningsstoffer – det har hverken du eller din hund godt af.

Find hundemad her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/hundefoder.aspx

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.