Hundehalsbånd til din bedste ven

Et hundehalsbånd er en god gave til hunden (foto petworld.dk)

Et hundehalsbånd er en god gave til hunden (foto petworld.dk)

Din hund har ikke andet på end sig selv og sin pels. Flere køber godt nok accessories til sine hunde, men som udgangspunkt er hundehalsbåndet din bedste vens eneste beklædningsgenstand. Køb et fint hundehalsbånd, der passer til hunden, dig og din hundesnor.

Der findes et hav af halsbånd. Praktisk set, så er det vigtigste, at størrelsen passer perfekt til din hunds hals. Mål altid med et målebånd, inden du går ud og køber et hundehalsbånd. Som udgangspunkt skal halsbåndet sidde tæt til, så det ikke hænger fast i buskads og andet, når din hund er på opdagelser. Det må dog ikke stramme for meget, så din hund får vabler, slider pelsen eller føler sig kvalt.

Vælg mellem mange typer af hundehalsbånd

De mest brugte typer af hundehalsbånd er læder, polyester, webbing og kæder. Kæderne er mest holdbare, men som udgangspunkt slider de også mest på din hunds pels. Vælger du en anden type hundehalsbånd, bør du sørge for, at undersiden af båndet er i bomuld eller andet blødt, så du skåner din hund mest muligt.

Når du køber nyt hundehalsbånd er det vigtigste, at lukkemekanismen er holdbar og smart. Der findes mange klikløsninger. Sørg for at kliklåsen er i hærdet, stærkt plast eller metal, hvis den skal kunne holde til træk og slid.

Vi lever på en mørk breddegrad, så det vil være en god ide at erhverve sig et hundehalsbånd med reflekser til de mørke årstider, tidlige morgen –og aftenture. Både du og billister kan have svært ved at se din lave firbenede ven.

Find hundehalsbånd her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.