Hundebure gør turen god for hele familien

Et hundebur hjælper med at få hunden afsted på ferie (foto Petworld.dk)

Et hundebur hjælper med at få hunden afsted på ferie (foto Petworld.dk)

Når bilen er pakket, og hele familien skal på tur, så skal hunden selvfølgelig også med. Alternativt kan den blive passet hos venner eller familie, eller den kan holde ferie et sted, hvor man er vant til at passe feriehunde. Det kan bare godt blive lidt besværligt og også dyrt, og derfor vælger rigtig mange at tage hunden med sig i stedet.

Hvis I skal i sommerhus er det helt ideelt at have hunden med, for det er ofte lig med masser af frisk luft, lange gåtur og steder, hvor hunden kan løbe løs og få brændt noget krudt af. Men inden I når til alt det sjove, skal I fra A til B, og det er her, hundeburet kommer ind i billedet.

Hundeburet er uden tvivl den sikreste måde, I kan transportere hunden på. Forestil dig en ivrig hund, der springer rundt på sæderne, og tænk så, hvad det kan komme til at gøre ved din kørsel. Nogle hunde lærer at ligge stille i bilen, men hvis hunden er ung og ikke vant til at køre i bil, eller hvis den simpelthen aldrig har lært det, så er hundeburet en rigtig god idé.

Fastspændt og sikker i et komfortabelt hundebur

Hundebure kommer i mange forskellige størrelser og materialer. Hvilket materiale, I skal vælge, er en smagssag, og størrelsen afhænger selvfølgelig af hundens størrelse. Jo større hund, des større bur. En hovedregel er, at hunden skal kunne rejse sig, ligge behageligt og vende sig i buret. Det giver dyret den bedste tur, hvor pladsen er overskuelig, men heller ikke for trang.

Hundeburet er låst, så det ikke pludselig springer op under turen, og der er heller ikke mulighed for at hunden selv eller et barn på bagsædet kommer til at åbne det under turen. Desuden kan mange hundebure fastspændes, så buret bliver, hvor det er, hvis der bremses hårdt op. Så kan hele familien, hunden inkluderet, få en god og sikker tur.

Se et stort udvalg af hundebure hos lavprisdyrehandel

Læs mere om at transportere din hund i hundebur

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.