Hundebur: Hvilket skal du købe?

Et velmenene bur. (Foto Petworld.dk)

Et velmenene bur. (Foto Petworld.dk)

Når vi andre tænker på ordet bur, så er det nok forbundet med en vis ængstelse for at blive puttet i et slags fangeskab, hvor man ikke har lov til at komme ud. Og frygten for at blive låst inde er tilstede hos de fleste. Men heldigvis er det ikke sådan for de fleste hunde.

De kender oftest ikke til de dårlige skrækfilm, hvor en gammel ond mand låser kvinder og børn inde i bure for at mishandle dem senere.

Og derfor er det ganske humant er investere i et bur til hunden, når du ikke er hjemme – eller hvis den bare skal ud fra dagligstuen.

Faktisk er det i virkeligheden mere humant at give hunden mulighed for at få et udendørs bur, så den har mulighed for at få lidt frisk luft og motion, når du er på arbejde eller har ærinder udenfor huset.

Hundebur af metal

En af de hundebure som kan anbefales, er Ferplast Hundeløbegård, som på trods af navnet er lavet af metal. Det sikrer, at hunden ikke slipper ud, så du skal til at lede i land og rige efter den.

Det kan fastgøres til jorden, og så er det inklusiv en dør, der kan låses, så du nemt kan lukke hunden ind og ud.

Hvis du vil se andre modeller, kan du gå på nettet, hvor det vrimler med forskellige bud på, hvilket slags bur du skal vælge til netop din hund.

Forskellen er primært, at du skal vælge, hvor stort buret skal være, og det bestemmer i høj grad også prisen på det bur, som du skal bruge.

Læs om hundebure her.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.