Hjemlig hygge til hundehuset

Mulighederne er mange (Foto Petworld.dk)

Mulighederne er mange (Foto Petworld.dk)

Måske er det blevet for meget for jer at have hunden indenfor efterhånden. Afhængig af racen og størrelsen på jeres bolig kan det være nødvendigt at gøre plads til hunden ude i haven i stedet, og her kommer hundehuset ind i billedet. Men selvom den ikke længere står på hyggekrogen i køkkenet eller foran pejseilden, så kan man sagtens gøre det lidt hyggeligt for det firbenede, søde dyr.

En gang mini boligindretning

Der er selvfølgelig ingen, der bilder sig selv ind, at hunden lægger mærke til farver, mønstre og små nipsting, som vi måtte finde på at pynte op med i dens nye hus. Men der er nogle centrale ting, som den helt sikkert bliver glad for er der.

  • Hundekurven er hundens helle. Det er her, den kan få fred, hvor den ikke må forstyrres, og hvor dens ro skal respekteres. Har den haft en hundekurv fra barnsben kan det være en god idé at bruge den i hundehuset – i hvert fald det første stykke tid, så den vender sig til sin nye soveplads.
  • Mad- og vandskål skal den også have – som minimum i hvert fald vand. Det kan sagtens give mening, at den stadig kommer indenfor for at få sin mad – det er også lidt hyggeligt.
  • Hvis der ingen hundekurv er, så sørg for, at der er nogle hårdføre tæpper og puder, som kan gøre det lidt rart at være i hundehuset.

Se flere gode ideer til dit hundehus her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.