Hjælp dine hunde til en allergi fri hverdag uden gener

 

Fri din hund for allergi så den har det godt (foto: petworld-vet.dk)

Fri din hund for allergi så den har det godt (foto: petworld-vet.dk)

Alle hader allergier og ikke mindst, når man ikke selv kan behandle den. Sådan er hverdagen for mange kæledyr, der ligesom mennesker også kan rammes af allergi.

Allergi hos hunde

Der er mange former for allergi hos hunde, men de hyppigste er foderintolerance og loppeallergi. Du kan til en vis grad selv hjælpe din hund af med allergien, hvis du ved præcist hvad allergien skyldes. Loppeallergi kan afhjælpes med medicinske produkter, såsom pipetter fra Bayvantic, Advantage og Frontline Combo. Hvert produkt har sine egenskaber, fordele og ulemper, derfor er det altid vigtigt at du konfererer med en dyrlæge inden du køber medicin. Det samme gælder for andre former for allergi såsom høfeber med videre.

Foderintolerance er til gengæld noget, som man selv kan afhjælpe uden de store risicier. Her handler det om at finde de rette foderprodukter. Hunde bliver oftest allergiske over for de animalske proteiner, der er at finde i foderet. Derfor har flere producenter erkendt problemet omkring foderintolerance og har udviklet specielle recepter på foder til hunde og katte, hvor proteinet er spaltet til mindre stykker, så proteinet ikke sætter sig fast på den allergibærende celle, men i stedet optages af kroppen uden allergiske reaktioner.

Foder afhjælper mere end allergi

Men foderet rettet mod hunde med foderintolerance har også andre gode bivirkninger, end blot at afhjælpe allergien. Hill’s Diet ZD tørkost afhjælper også kronisk kløe og ørebetændelse. Hill’s Diet ZD vådkost giver en ekstra blød og velplejet pels. Royal Canin’s Hypoallergenic tørkost fokuserer på ekstra skånsomt tørkost for tarmsystemet til de hunde, som har en meget sart tarm. Varianten modvirker også kronisk tarmbetændelse og bakteriel vækst.

Spørg dog altid lægen til råds, da allergi kan skyldes andre ting, som kræver medicinsk behandling.

Hjælp dine hunde af med allergi i dag

Se mere her:

Hvis dine katte har allergi er der hjælp at hente

Brug allergifoder til hunde og undgå overraskelser

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Hjælp dine hunde til en allergi fri hverdag uden gener”

  1. […] Hjælp dine hunde til en allergi fri hverdag uden gener […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.