Hills hundefoder forlænger livet

Hills hundefoder vil ingen hund afvise (foto Petworld.dk)

Hills hundefoder vil ingen hund afvise (foto Petworld.dk)

En god hundefoder vil gøre din hund sundere, mere rask og gladere. Det betyder, at både du og din hund får langt mere ud af jeres vågne timer sammen, og det forlænger livet! Din hund skal have en sund og varieret kost, præcis som du skal det.

Sørg for at din hund får rigeligt med proteiner, da disse skal bruges til at opbygge muskler og pels. Én ting er at variere smagen – det vil din hund blive glad for, men du skal også være sikker på, at din hund får rigeligt med gode proteiner, vitaminer og mineraler. Hunde kan have forskellige behov, præcis som vi mennesker kan. Ingen levende individer er helt ens her i verden!

Det kan være svært for dig at gennemskue, hvad din hund vil have bedst af, men det har Hills hundefoder fundet en løsning på.

Vælg Hills hundefoder efter behov

Hills har et bredt sortiment af hundefoder, der er tilpasset den enkeltes behov. Det gør det let for dig at vælge den rette mad til din bedste ven. Hills laver både hundefoder til hvalpe og seniorer. En hvalp har oftest brug for ekstra energi, ligesom en ældre hund har brug for flere mineraler osv.

Du kan ikke bare vælge foder efter hundens alder men også race, størrelse og specielle behov. Det er blandt andet vigtigt, at din hund har en stabil vægt, hvis den skal holde sig sund og rask. Vær også opmærksom på ledsmerter, som mange hunderacer kan lide under.

Hills hundefoder er nemt at fordøje for din hund, så den får mest muligt ud af næringsstofferne.

Find Hills hundefoder her: http://www.petworld.dk/products/hills.aspx

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.