Gode hundebure er familiens rejsegaranti

Hunden får også en bedre rejse med et hundebur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Hunden får også en bedre rejse med et hundebur (foto lavprisdyrehandel.dk)

Bilen er pakket, og familien skal på tur. Hvad enten I skal langt eller kort, så er det en god idé at tage alle sine forholdsregler, så turen bliver så god som muligt. Smør en dejlig madpakke, tag nakkestøtter med til børnene og sæt en cd i afspilleren, som hele familien gerne vil lytte til. Der er mange ting, man kan gøre for at lette familiens køretur, og hvis man har hund, bliver det endnu vigtigere.

Hunden er en del af familien mange steder i Danmark, og når man er en del af familien, skal man også have en behagelig køretur. Hvad enten din hund kan lide at køre i bil eller ej, er den nemmeste og sikreste løsning helt sikkert et hundebur. Du kan måske ikke lide tanken om at spærre dyret inde, men faktisk er det til hundens eget bedste. For det første slipper du for at have en hund væltende rundt i sæderne, hvilket kan være decideret farligt. Du gør også hunden en tjeneste, for buret er langt nemmere for den at overskue end hele bilen, og verden der suser forbi udenfor.

Spænd hundeburet fast og vær sikker

Hundebure har udviklet sig, og din hund kan i dag ligge rigtig komfortabelt i sit hundebur. Plads og overskuelighed går hånd i hånd, og da der findes hundebure i stort set alle størrelser, er hovedreglen, at hunden skal kunne rejse og vende sig i buret. Og så skal den selvfølgelig kunne ligge rigtig behageligt. Vælg et hundebur, som hunden kan kigge ud af, så den stadig kan følge lidt med, og vælg materiale efter temperament.

Under køreturen kan hundeburet låses, så det umuligt springer op, og hunden springer ud. Står hundeburet på bagsædet mellem ungerne, er buret sikret, sådan at små barnefingre heller ikke kan fumle låsen op. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning kan hundeburet spændes fast via selen i bilen, så det ikke rykker sig ved hårde opbremsninger.

Se et stort udvalg af hundebure hos lavprisdyrehandel.dk

Få mere inspiration til hundebure her:

Gør det nemt at transportere din hund i hundebur

Et hundebur er din sikkerhed

Hundebure gør turen god for hele familien

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.