Forkæl dit kære kæledyr med kvalitetsfoder fra Royal Canin

Alle hunde elsker Royal Canin (Foto Petworld.dk)

Alle hunde elsker Royal Canin (Foto Petworld.dk)

Har du det bedst, når din kære hundehvalp farer rundt om bordet? Når din dovne kat spinder som en ellert? Når Trofast logrer med halen? Kæledyret er lige som dig. Hunde og katte har livrette, som gør dem i bedre humør, og som de glæder sig til at spise, ligesom vi mennesker. Derfor finder du vejen til gladere kæledyr gennem det foder, du giver dem. Herigennem får de størstedelen af deres energi, og kvalitetsfoder giver din hund eller kat en optimale kost, sund og nærende, så din pelsede ven trives.

Royal Canin får glæden til at smitte

Glade hunde og katte giver gladere ejere. Gør derfor ikke bare dit kæledyr, men også dig selv en tjeneste ved at investere i kvalitetsfoder. En misfornøjet hund, der hænger med hovedet eller en kat, der råber om hjælp gennem kradsende klør er den sikre vej til en vrissen dag med sure miner.

Tænk på, hvilken effekt foder egentlig har. Dyr påvirkes af deres kost lige såvel som mennesker. Påvirker det måske ikke dit humør, hvis du lever af fast food eller drikker 5 liter Coca Cola hver dag? Måske er det overdramatiseret, men et sundt kæledyr er et gladere kæledyr.

Royal Canin giver flottere dyr

Der er en myte om, at billig discout-foder giver din dyrebamse en kedelig pels. Hvad der kunne være skinnende sundt, bliver som et vissent rosenbed, der trænger til en stor mængde pelskur. Det er derfor endnu en rigtig god grund til at forkæle din hund eller kat med kvalitetsfoder – eksempelvist fra Royal Canin.

Royal Canin laver specialdesignet foder til forskellige hunde- og katteracer i forskellige stadier af deres hunde- og katteliv. Du kan købe Royal Canin kvalitetsfoder hos mange internetforhandlere, så du rigtig får tid til at pusle dig frem til den største forkælelse for dit kæledyr – og dig.

Se produktuer fra Royal Canin

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.