Forkæl din hund med lækre hundesnacks

Vores hunde sætter, ligesom deres mennesker, pris på at få noget særligt lækkert en gang imellem. Og som supplement til det almindelige tørfoder, kan man indimellem forkæle sin hund med en snack. Der er lavet en masse særlige hundesnacks, som er naturlige og uden tilsætningsstoffer, hvilket er at foretrække. Natursnacks giver hunden en velsmagende beskæftigelse, samtidig med at man tilfører noget protein til kosten.

Find din hunds yndlingssnack

Der er en lang række varianter på markedet, som fra et sundhedsmæssigt perspektiv kan være lige gode, og som kan nydes af alle typer hunde. Som ejer må du prøve dig frem for at finde frem til, hvilket produkt der er din hunds yndlingssnack.

De tørrede griseører er en klassiker, som både er velsmagende og stimulerende for hunden, og som generationer af hunde har gnasket i sig i årenes løb. Firmaet KW har udvidet sortimentet, og producerer også andre griseprodukter f.eks. grisehaler og stykker af grisetarme, som fungerer godt som tyggepinde. Et andet produkt er en tyggerulle med skinkefyld. Rullen består af rå hud, der er rullet og tørret.

Bryder man sig ikke om de lidt makabre grisedele, kan man give sin hund en mere appetitligt udseende tørret fisk eller tørret kallun, som ikke indeholder konserveringsmidler. Firmaet Trixie har fremstillet en fjerkræpølse, som er en frysetørrede pølse med et højt kødindhold.

Til de store hunde kan man købe tørrede okselunger, som er blokke af kød, som hunden kan bruge mange timer på at få bugt med.

Se flere gode hundesnacks og andet hundefoder her.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.