Find nyt og spændende hundelegetøj

Ninna Ottesen Hundelegetøj (Kilde: Petworld.dk)

Ninna Ottesen Hundelegetøj (Kilde: Petworld.dk)

Der er andet og mere i tilbehør til leg med hunden end den klassiske tennisbold. ”Hent bolden”-legen var til dengang mange dygtige producenter endnu ikke havde leget med ideerne og udviklet kreativt legetøj, som kan få mange timer til at gå. Vær lidt nysgerrig og gå på jagt – du kan kun blive positivt overrasket. Hvis I lige har fået hunden hjem er legetøj også en vigtig del af aktivering af hunden, så den hurtigere vil føle sig hjemme.

Legetøjet giver motion

Det triste og grå forårsvejr gør nogle gange den daglige gåtur til et mareridt. Og så kan du kompensere med noget aktivt legetøj. Meningen er, at hunden får rørt sig, samtidigt med at den leger. Motionen er vigtig for din hund, da du ellers på sigt skal til at tænke i slankende hundefoder, og den vil alligevel gerne ud uanset vejret, men på denne måde kan du skåne dig selv lidt for alt for meget gennemblødt tøj. På nettet kan du finde mange gode bud på aktivt legetøj – både småt og stort. Kig efter mærket TRIXIE hundelegetøj, der går du ikke forkert. Ninna Ottesen har også lavet noget fremragende hundelegetøj som både er udfordrende, sjovt og lærerigt for din firbenede ven. Slutteligt kan Kong hundelegetøj til hvalpe i den grad også anbefales til de kære små.

Udvidet ”hent bolden”

Efter en søgning på nettet vil du også kunne se, at den klassiske leg med hunden er blevet en smule udviklet. En tennisbold bliver for det første hurtigt væk, og vil også gå i stykker efter ikke særlig lang tid. Men nu kan du få mange slags apportlegetøj, der kan klare mosten.

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.