Et valg af hundefoder indebærer flere ting

Hvor mang godbidder giver du din hund? hvilket foder? (foto petworld.dk)

Hvor mang godbidder giver du din hund? hvilket foder? (foto petworld.dk)

Når man skal vælge hundefoder, så er der mange faktorer, der spiller ind på valget. Sådan skulle det i hvertfald gerne være. Som en bevidst hundeejer bør man gøre sig umage for at vælge noget foder til sin hund, der imødekommer hundens behov, og som generelt er ansvarligt på flere områder. På den måde kan man vide sig mere sikker på, at man har truffet et godt valg. Det er helt sikkert værd at ofre noget tid og energi på at finde frem til det helt rigtige hundefoder. Derefter kan man nyde frugten af sit arbejde og være loyal med det samme produkt eller i hvertfald den samme producent.

Vælg hundefoder til netop din hund

Mange hundeejere tænker slet ikke over, at der faktisk er forskel på hundefoder i forhold til hvilken hund, der er tale om. En schæferhund skal for eksempel ikke have det samme foder som en gravhund. Nogle varemærker, som for eksempel dem du finder i supermarkederne, generaliserer deres produkter, så de fremstår til at passe til alle hunde. Sandheden er dog, at store og små hunde ikke har helt de samme behov. Det samme gør sig gældende for hundenes alder. Dette er den første store faktor, man skal tage hensyn til, når man skal finde noget godt hundefoder til sin hund.

Hvad indeholder det givne hundefoder?

Man skal også huske på, at en hund har brug for nogle bestemte næringsstoffer fra sit hundefoder. På samme måde forholder det sig jo også med os mennesker og vores mad. En ansvarsfuld og kærlig hundeejer vil derfor sørge for at vælge noget hundefoder, som stimulerer hundens krop og sjæl. Ved at vælge noget godt hundemad vil man få en sundere og mere glad hund, og det er jo helt sikkert noget, som vi alle ønsker for vores kæledyr.

Læs mere om hundefoder her og om hvordan du vælger.

Royal Canin – til gavn for alle kæledyr

Hundefoder er ikke noget, man køber for sjov

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.