Et hundedækken gør hunde glade i regn, slud og frost

Et hundedækken gør hundelivet bedre (foto lavprisdyrehandel.dk)

Et hundedækken gør hundelivet bedre (foto lavprisdyrehandel.dk)

Det regner måske og sner udenfor. Det er ikke særlig rart. Hverken for hund eller for ejer. Ejer er i så heldig i en situation, at dennes race har skabt det man kalder overtøj. Det har hunde desværre ikke fundet på. Og nogle hunde kan altså godt være udsatte for kulde, vind og vejr. Det kan nogle gange godt blive decideret farligt og ubehageligt for de tyndpelsede at bevæge sig ud på deres daglige gåture uden en ekstra beskyttelse. En lille gravhund vil for eksempel kunne nyde godt af et hundedækken. Et hundedækken vil kunne varme den søde gravhund op, så den kommer til at nyde sin gåture igen – også selvom det er frostgrader.

Hundens overfrakke

Hundenes overjakke og frakke: Et Hundedækken. Et hundedækken er smart, hvis man holder af sin hund og gerne vil se den motiveret og i godt humør. Et hundedækken fås i forskellige typer og størrelser. Vil man bare gerne undgå lugten af våd hund, er et hundedækken, der er tyndt men isolerende imod våde elementer en god ide. Vil man gerne se sin hund varm og komfortabel i de kolde vintertemperaturer kan et hundedækken i lidt tykkere og varmere materialer være at foretrække. Det er i hvert fald helt sikkert, at der findes noget til ligepræcis ens særlige vovse.

Et helårstilbehør

Gå vinter, regn eller slud i møde velforberedt og i godt humør. Tag din jakke på, ifør din hund sit hundedækken og gå tur uberørte, varme og tørre. Kom hjem uden at skulle lugte våd hund eller varme en kold og frossen hund op igen. Et hundedækken er en god ide at have. Et hundedækken er et helårsredskab med mange fordele til både hjem og rejser. Et hundedækken gør både ejer og hund glade for at kunne tilbringe tid sammen.

Se på et hundedækken hos lavprisdyrehandel

Læs om hundetæppe her:

Hold din hund varm med et skønt hundetæppe

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.