Et halsbånd yder sikkerhed og skaber samtidig identitet

Hundehalsbånd er essentielt for hundens sikkerhed (foto Petworld.dk)

Hundehalsbånd er essentielt for hundens sikkerhed (foto Petworld.dk)

Et halsbånd er meget mere end blot til dekoration. På en måde er et halsbånd også identitetsskabende, idet det knytter kæledyret til en bestemt adresse og et bestemt navn. Der er mange, der de senere år er gået væk fra halsbånd, fordi dyret alligevel er øremærket. Men det er ikke nødvendigvis den bedste ide. Det kan omvendt være en god ide at lade kæledyret blive knyttet til sin identitet gennem et flot halsbånd. Et halsbånd vil være med til at skabe den rette sammenhæng mellem navn og identitet. For med et halsbånd er kæledyrets navn nu fæstnet til det. Navnet hænger ligesom omkring halsen til hver en tid, og det er ligesom blevet fastlagt, at det har et hjem et sted.

Sikkerhed om halsen

Netop den sikkerhed, der er i at have et hjem eller et sted er uundværlig, hvis uheldet skulle være ude. Med et halsbånd omkring kæledyrets hals vil man altid være sikker på, at kæledyret vil komme hjem fluks, hvis det skulle blive fundet. Det sker jo ofte for kæledyr, at de tager fejl af gaderne eller, at de lader sig rive med af eventyret. Det hænger med til deres natur. Derfor vil et halsbånd fungere perfekt som et værn eller et middel til, hvis uheldet skulle være ude.

Forskellige formål

Et halsbånd tjener altså flere forskellige formål og har på trods af øremærker og andre digitale metoder stadig en slags relevans for hjemmet, der gerne vil knytte kæledyr og familie tæt sammen. På nettet kan man finde et stort udvalg af forskellige halsbånd, og der vil garanteret være et, der passer til ens kæledyr. De kommer i forskellige materialer og typer, fordi ingen hund ser ens ud. Et halsbånd der passer til både personlighed og udseende vil gøre både hund og ejer glad.

Læs meget mere om halsbånd her

Find et godt hundehalsbånd her:

Det er vigtigt at holde styr på sine dyr, få derfor et hvalpehalsbånd.

Et hundehalsbånd er den perfekte pyntegenstand til din hund

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to“Et halsbånd yder sikkerhed og skaber samtidig identitet”

  1. […] Et halsbånd yder sikkerhed og skaber samtidig identitet […]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.