Din hund har brug for en hundekurv!

Køb hundekurven efter hundens størrelse (foto petworld.dk)

Køb hundekurven efter hundens størrelse (foto petworld.dk)

Selvom man som hundeejer gerne vil bevare et venskabeligt forhold til sin hund, har man stadig brug for at træde i karakter en gang imellem og vise, hvem der bestemmer. Det er et konstant projekt at opdrage sin hund, og derfor vil der opstå situationer, hvor den skal lære at underkaste sig. Mange hundeejere bruger en hundekurv til at lære hunden, at det er hér den skal ligge sig, når man beder den om det.

Der er dog også nogle andre praktiske fordele forbundet med dét at have en hundekurv, som hunden lærer at holde af at ligge i. Det er ikke altid en god idé at lade sin hund ligge i stole eller sofaen, for den kan let slide på stoffet og desuden fælde. Meget kommer dog an på størrelsen af hunden, men det gælder stadig, at en hundekurv kan tjene som et bedre sted at sove for hunden.

Vælg den rigtige hundekurv

Fordi hunden nok er det mest populære kæledyr, også i Danmark, så bliver der lavet rigtig mange forskellige hundekurve. Det kan godt gøre det svært at vælge den bedste. Man kommer dog langt, hvis man modstår fristelsen til at købe såkaldte ‘gode tilbud’ på hundekurve i supermarkeder og discountbutikker. Det er langt bedre at købe en hundekurv i en butik, der har styr på, hvad de forhandler.

Man kan blandt andet finde store udvalg af kurve til hunde på internettet, hvor man helt sikkert vil kunne finde en god hundekurv eller to i mængden. Nogle webshops giver forbrugerne mulighed for at kommentere på varerne eller skrive produktanmeldelser. Så kan man sidde og bruge lidt tid på at sætte sig mere ind i, hvilke erfaringer andre har gjort sig. Det kan blandt andet være, at man finder ud af, at én type hundekurv er specielt velegnet til den hunderace man har.

Se nettets bedste hundekurve her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.