Arion – kvalitet til en fair pris

Fås både til hund og kat (Foto Arion-premium.dk)

Fås både til hund og kat (Foto Arion-premium.dk)

Tusinder og atter tusinder af danske familier har enten kat eller hund i hjemmet. Det betyder derudover, at de samme tusinder og atter tusinder af dyreejere har prøvet at få grå hår over priserne på kvalitetsfoder til deres dyr.

For foderet skal jo både være mættende, attraktivt for dyrene og så skal det være specialiseret efter dyrets alder, størrelse, vægt og race. Der kan være mange kriterier at holde styr på, og når prisen så derudover er høj, så ender Fido ofte med at blive fodret med supermarkedets discountprodukter.

Brug de ekstra penge

Det er kort sagt det bedste råd, man kan give. For selv om det virker tiltrækkende at spare op til 50 procent på hunde- eller kattefoderet, så kan det ikke betale sig i længden. For det rigtige foder vil helt sikkert give dig sundere dyr, der højst sandsynligt lever længere – derudover behøver det ikke være så dyrt, som man skulle tro.

De store producenter er nemlig også blevet prisbevidste. Et eksempel er fodersortimentet Arion Premium, der fås både til hund og kat. Denne varelinje er lidt under tilsvarende i pris, men indeholder stadig alle de rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som man ellers ville forvente af langt dyrere produkter.

Se hele arion sortimentet her

Share
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.